Restaurant Tips Barcelona

Barcelona is een supertoeristische stad.
Toen ik er de eerste keer kwam was ik ook totaal niet enthousiast... maar, dat heb ik wel vaker. Inmiddels ben ik er een keer of 8 geweest.
Ik moet wel zeggen dat je qua restaurantjes in Barcelona al snel in een foute toeristentent terecht kan komen, en dat is natuurlijk superzonde want daarvoor ga je niet naar Spanje.


Hierbij dus een aantal tips zodat je jouw bezoek aan Barcelona helemaal perfect kan maken :)

 


Bacoa Burgers - Voor de lekkerste Burgers van Barcelona, sterker nog, Van de wereld! Moet je naar Bacoa Burger! Dit is echt een tent die je niet mag overslaan bij een bezoek aan Barcelona! Er zijn hier ook vegetarische/vegan opties.


Tapa Tapa ( bij Mare Magnum mall in de haven ) - Op een heerlijke locatie aan de haven, in de warme maanden kan je hier lekker buiten op het terras zitten, maar ook binnen heb je heerlijk uitzicht op het water. Hier kan je heerlijke tapas bestellen tegen een goede prijs. De Sangria is hier ook aan te raden!


Bilbao Berria ( zie foto )- Een leuke wijnbar op een hoek van het Placa Nova ( het plein waar ook de Kathedraal van Barcelona te vinden is ) Op de bar staan hier heerlijke en speciale tapas die je zelf mag pakken. Je bewaard de cocktailprikkers ( pinchos ) van de hapjes en als je klaar bent met eten reken je per prikker/pincho af.


Teresa Carles - Een heerlijke gezonde start van je dag, begin met een ontbijtje bij Teresa Carles. Hier kan je smoothiebowls bestellen, maar ook lekkere toast met avocado. Heerlijk voor de vegetariërs/veganisten!

 

Eet smakelijk! Comer Sabroso!