Rooftopbars Bangkok

bangkok-thailand-skybar-rooftopbar-kikiaroundtheworld

Bangkok is een stad met hartstikke veel wolkenkrabbers. Niet verrassend dus dat je ook veel rooftopbars kunt vinden. Hierbij mijn top 3 favoriete rooftopbars van Bangkok die je niet mag missen!


Vertigo Moon Bar - is gelegen op de 61e verdieping van het Banyan Tree hotel. Je kunt hier gratis naar binnen maar er geldt hier wel een strenge dresscode anders kom je er niet in. Dus geen teenslippers of voor de heren geen korte broek. Zorg ervoor dat je gepast gekleed gaat. Neem de lift naar de 60e verdieping en dan nog een trap naar het dak van het hotel waar deze prachtige bar en het restaurant te vinden zijn. Drankjes zijn hier niet goedkoop en ook niet geweldig van kwaliteit maar het uitzicht maakt dit zeker goed.


The Rooftop Bar - Is een iets toegankelijkere skybar dan de vele anderen in Bangkok. Waarom? Omdat je hier geen strenge dresscode hebt om naar binnen te gaan. Je kunt hier dus gewoon zonder voorbereiding binnenstappen. Je betaald hier wel entree van ongeveer 400 bath. Je krijgt er dan wel een gratis drankje bij. Heb je hoogtevrees dan zal je hier wel met knikkende knieën een drankje komen doen ( net zoals ik ) want deze bar is op het hoogste gebouw van Thailand en op de 83e verdieping! Ik heb er zelfs meegemaakt dat we boven de wolken zaten. Je hebt hier een bar( binnen ) en nog een verdieping hoger zit een observatiedek. The Rooftop Bar zit in de Baiyoke Sky Tower


The Sky Bar in Lebua - ook wel de Hangover Bar genoemd is de beroemdste rooftop bar van Bangkok. Bekend uit het tweede deel van de film the Hangover. Ook hier kan je een strikte dresscode verwachten en betaal je gemiddeld € 20,- voor een cocktailtje. Gelegen op de 63e verdieping van de Lebua State tower ( met de gouden koepel op het dak )

 

bangkok-thailand-skybar-kikiaroundtheworld
bangkok-thailand-vertigomoon-kikiaroundtheworld

Maak jouw eigen website met JouwWeb