De 3 leukste stranden van Pipa

pipa-brazillie-kikiaroundtheworld

Pipa is een heerlijke vakantieplaats op circa 1.5 uur rijden van Natal. Het wordt omringt door prachtige natuurgebieden en ook de mooiste stranden. Hier de tips voor de 3 mooiste en leukste stranden.


Praia da Amor - Oftewel; Het strand van de liefde. Het surfstrand van Pipa. Met verschillende barretjes waar je eten en drinken kunt halen en (gratis) gebruik mag maken van de bedjes en een parasol. De zee is hier erg wild en er staat hier zo goed als altijd een rode vlag, dus het is niet het meest geschikte strand om te gaan zwemmen. Wat het daarentegen weer goed maakt is de surfers die hier hun kunsten vertonen.


Praia Baia dos Golfinhos - Oftewel; De baai van de dolfijnen. Een heerlijk rustig strand waar je alleen lopend via Praia do Centro kan komen. Hier geen eettentjes te vinden, wel komen er regelmatig verkopers langs met verschillende etenswaren, dus honger hoef je niet te lijden. Wat hier absoluut geweldig is dat je vanaf het strand de dolfijnen kunt zien zwemmen. Ze komen hier hartstikke dichtbij de kust en wij hebben alle keren dat we naar dit strand geweest zijn meerdere keren dolfijnen gespot.


Praia Madeiro - Een van de meest paradijselijke stranden van de regio, dit komt vanwege de ligging aan het natuurpark "Pipa Ecological Sanctuary" waardoor het strand grenst aan een Atlantisch woud. Je komt hier door met de auto of het busje naar het natuurpark te gaan. Vanaf hier bereik je het stand via een trap naar beneden.


Muita diversão na praia! - Veel strandplezier!

praiadoamor-pipa-brazillie-kikiaroundtheworld
brazillie-kikiaroundtheworld

Maak jouw eigen website met JouwWeb