Privé Chauffeur Sri Lanka

Tijdens het in elkaar zetten van onze reis naar Sri Lanka was ik op zoek naar een lokale chauffeur/gids die ons het land kon laten zien. Na op internet te hebben gezocht vond ik een aantal e-mailadressen en heb deze personen benaderd. Zo ook het nummer van de chauffeur die uiteindelijk onze chauffeur zou worden: Indika.
Een supervriendelijke gozer, waarmee we vooraf via whatsapp veel contact hebben gehad.

Wij gaven via whatsapp aan welke hoogtepunten wij graag wilden zien, en hij zette dan de route in elkaar. Zo hebben we uiteindelijke een 5 daagse rondreis gemaakt. Onze uiteindelijke route kan je hier vinden.
Tijdens het plannen van de route, gaf hij ook suggesties voor accommodaties die op de route lagen waar we konden verblijven, dit kan een goede low budget tip zijn. Echter hadden wij besloten wat luxere accommodaties te boeken omdat dat in Sri Lanka ook erg goed betaalbaar is.
Als je naar Sri Lanka wil afreizen zou ik zeker aanraden om contact op te nemen met Indika. Ook omdat je direct een local inhuurt en het geld dus direct naar hem toe gaat, en er niet allemaal tussenpartijen tussen zitten die er ook aan verdienen.
Indika gaat de hele dag met je op pad, en gaat ook mee op excursie ( hij mag gratis naar binnen dus je hoeft voor hem geen entree te betalen ) Hij haalt je s'morgens op, en brengt je naar je hotel terug aan het eind van de dag en maakt ook leuke tussenstops voor het eten van lokale gerechten en verschillende soorten fruit. Hij heeft zelfs wifi in de auto, waardoor je tijdens het rijden ook contact kan houden met het thuisfront.


Mocht je zijn gegevens willen hebben, laat dan hier even een berichtje achter.